Back to All Events

Ledarutveckling på Gozo, Malta


Det finns inget tak för framgång!

Välkommen till en ledarutveckling som utmanar.

Är du chef och ledare är du välkommen till en ledarutveckling utöver det vanliga, på Maltas vackra och tysta systerö Gozo mitt i Medelhavet. Det är inte för inte som denna pärla kallas Glädjens ö. Från 18 till 23 april 2016 träffar du andra intressanta chefer och ledare, och utvecklar ditt ledarskap i samklang med naturen och din egen, mer eller mindre medvetna, ledarfilosofi. Ledarskapsträningen leds av Kristina Landgren Carestam, Björn Natthiko Lindeblad, Karina Lindgren och Ann Westermark. Ledarutvecklingen är upplevelsebaserad och sker i nära samspel med hav och berg, vandringsvägar, nattlig stjärnhimmel och slutligen den puls som möter i huvudstaden Valletta.

Meditation, reflektion, kvalitetssamtal och eget skrivande är genomgående inslag denna utbildningsvecka. Med dig hem får du, om du vill, en förfinad, utvecklad och vässad ledarfilosofi. Vi är överens om att med rätt förutsättningar och rätt inställning finns inget tak för framgång. Är du en av de som kommer med i gruppen på Gozo i april? Förbered dig på arbete och reflektion i samband med båtturer, vandringar, naturupplevelser och påfyllnad av energi, i ett långsiktigt medvetandehöjande ledarskapsprogram. Vill du veta mer, så klicka här!

Earlier Event: April 17
Söndagsretreat i Boråstrakten