Back to All Events

Lördagsretreat utanför Göteborg

Välkommen till en dagretreat med Björn Natthiko Lindeblad!

Retreaten erbjuder en möjlighet att stanna upp i livet och vända uppmärksamheten mot det rofyllda och lugnande. Genom en serie guidade meditationer lär vi oss att vila i andningen, släppa taget om tankeflödet, möta känslor med kroppen och stå stadigare på jorden. Vi upptäcker tillsammans en levande stillhet som finns där hela tiden och som alltid står på vår sida. Dagen kommer fortgå i tystnad, men det kommer finnas tillfälle för dialog. Vi gör stående och sittande meditation. Du kan sitta i en stol eller på golvet. Retreatdagen passar för såväl erfarna som nybörjare.

Datum: Lördagen den 16 april 2016

Tid: Klockan 9.00-18.00

Plats: Lärjeåns Trädgårdar i Angered

Pris: 1650 kr (vid företagsfakturering tillkommer moms) Lunch och fika ingår.

Anmälan och frågor: Annelie Andréasson, Livsträdet e-post. annelie@livstradet.com eller Tel. 031-774 13 89 Sista anmälningsdag: 15 mars 2016 Lärare: Björn Natthiko Lindeblad. Björn var buddistmunk i den thailändska skogstraditionen 1992-2008 och har undervisat i meditation i över 15 år i ett halvdussin länder. Läs mer om Björn på www.natthiko.org.

Earlier Event: March 19
Lördagsretreat i Kalmar
Later Event: April 17
Söndagsretreat i Boråstrakten