Back to All Events

En dag i den levande stillheten

  • Rängs kyrka Rängs byaväg 236 91 Höllviken Sweden (map)

Retreaten erbjuder en möjlighet att stanna upp i livet och vända uppmärksamheten mot det rofyllda och lugnande. Genom en serie guidade meditationer och mjuka yogapass lär vi oss att vila i andningen, släppa taget om tankeflödet, möta känslor med kroppen och stå stadigare på jorden. Vi upptäcker tillsammans en levande stillhet som finns där hela tiden och som alltid står på vår sida. Dagen kommer fortgå i tystnad, men det kommer finnas tillfälle för dialog. Vi gör stående och sittande meditation. Du kan sitta i en stol eller på golvet. Retreatdagen passar för såväl erfarna som nybörjare. Kristina leder ett par mjuka yogapass som hjälper dig sitta stolt, mjuka upp dina leder och lindra stelhet. Du behöver inte ha träningskläder.

Du hittar detaljerna här: https://www.facebook.com/events/1663868267190089/

Earlier Event: February 10
Public talk in Vällingby församling
Later Event: February 11