Back to All Events

Helgretreat i Lidköping


Retreaten erbjuder en möjlighet att stanna upp i livet, för att upptäcka och vända uppmärksamheten mot den stillhet och ro som alltid finns där bakom vardagens stress och tankesurr . Genom guidade meditationer lär vi oss öppna upp för den stillheten genom att vila i andningen, släppa taget om tankeflödet och möta känslor med kroppen. 

Utöver guidade meditationer hålls det på eftermiddagarna en frågestund och lördag kväll ett föredrag. Båda dagarna hålls också mjuka hatha/yinyoga-pass som passar alla (yogan hålls av Madelene Läth).

Lärare: Björn Natthiko Lindeblad var buddhistmunk i den thailändska skogstraditionen 1992-2008 och har undervisat i meditation i snart 15 år i ett halvdussin länder. Han var sommarpratare 18 juli 2012 och har sedan dess synts många gånger i media, bla i SVT´s ”Sommarpratarna” och "Go´kväll" och har intervjuats av Stina Dabrowski. Läs mer om Björn på  www.natthiko.org.

Pris:
2.500 kr, exkl. lunch.
2650 kr inkl. lunch båda dagarna.

Tid: Lördag kl.9.30-19.00, Söndag kl.09.00-16.00

Anmälan:  Mail: bokning@yoga-centrum.se, Tele: 0723-105924. OBS! Senast söndag 21 februari.

Praktiska detaljer: 
Boende: Behöver du boende under helgen finns det flera bra hotell med endast några minuters gångavstånd från YogaCentrum, även ett mycket bra vandrarhem till rimligt pris.

Mat: En del vill helst stanna på YogaCentrum för lunch, andra tar hellre en paus och går ut på restaurang, du har därför flera olika alternativ för lunchen:

1.Vegetarisk lunch som även är mjölk- och glutenfri serveras för den som helst stannar och äter på plats. Vi har ett stort kök med stort bord och många stolar. Blir det många deltagare kan bordsplatserna ev tryta, men då sitter vi även i yogasalen.
2. För dig som helst går iväg och äter finns det många bra restauranger i närheten, ca 5 min gångavstånd till centrum. Även söndagar är vissa restauranger öppna.
3.Om du helst tar med egen mat går det bra. Kyl, mikro och spis finns. Ta gärna med egna bestick.

Tåg/buss: Tåg och busstation ligger endast 50m bort, mitt framför Sockerbruket där YogaCentrum ligger.